Pretraži

Rafaelo kocke



Biskvit:
  • 5 bjelanjaka 
  • 25 dag šećera 
  • 15 dag brašna 
  • ½ praška za pecivo 
  • 15 dag kokosovog brašna 
  • sok od limuna 
Krema:
  • 5 žumanjaka 
  • 20 dag šećera 
  • 5 dl mlijeka 
  • 5 žlica brašna 
  • 1 vanilin-šećer 
  • 25 dag margarina 

  • kokosovo brašno za posipanje 

Biskvit: Bjelanjke istucite u čvrsti snijeg, dodajte šećer, sok od limuna. Lagano umiješajte brašno pomiješano s kokosom i praškom za pecivo. Pecite na 180°C.
Krema: Skuhajte kremu od navedenih sastojaka, ohladite, dodajte pjenasto izmiješani margarin, premažite po biskvitu i pospite kokosovim brašnom.

Nema komentara:

Objavi komentar